Pastel
  • Kijk in onze bibliotheek
  • In 10 minuten een unieke kist
  • Ook in opdracht.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Milieubewust

ideal


» Lees meer over Pastel
Social Media

Bestellen

Missie en visie

Missie

Pastel is een onderneming die zich richt op mensen die met het regelen van een uitvaart bezig zijn, maar iets ‘meer’ of iets anders willen dan een gewone, ‘doorsnee’ kist. Pastel biedt hen de mogelijkheid om een persoonlijke unieke kist naar wens te ontwerpen.

Het kan een prettig idee zijn voor veel mensen om zelf de regie te voeren over zijn/haar begrafenis. Ook nabestaanden hebben vaak de behoefte zelf zo veel mogelijk van de uitvaart te regelen om het op die manier zo persoonlijk mogelijk te houden. Dat begint wat Pastel betreft bij het uitzoeken en ontwerpen van een authentieke kist.

Door middel van thema’s en afbeeldingen wordt men hiermee op weg geholpen. Daarnaast kunnen er eigen beelden en teksten toegevoegd worden om de kist nog persoonlijker te maken. Uiteraard garanderen wij snelle productie en levertijden (binnen 48 uur of op aanvraag), waarbij kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wanneer Pastel een associatie gaat vormen met het regelen van een uitvaart en een kist met persoonlijke tint als vanzelfsprekend gezien gaat worden, is de missie van Pastel geslaagd.

 

Visie

Pastel wil mensen de mogelijkheid bieden het afscheid van een dierbare, persoonlijk en authentiek te maken. Op die manier proberen wij een bijdrage te leveren aan een 'mooi' en passend afscheid.

Wij hopen met Pastel de dood en eindigheid van het leven een beetje uit de taboesfeer te halen. Door wellicht een ietwat luchtige presentatie proberen wij laagdrempeligheid en toegankelijkheid te stimuleren.

Pastel is er dus ook voor mensen die hun afscheid graag zelf in de hand willen hebben, ook al is dat nog niet aan de orde. Het kan een fijn en gerustellend idee zijn om zelf te bepalen hoe jou kist eruit moet zien. Afscheid nemen doe je per slot van rekening maar één keer.

Pastel maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde en milieuvriendelijke materialen.

Veel mensen die een uitvaartverzekering hebben weten niet dat zij zelf bepalen hoe zij de dag invullen en wie zij daarvoor willen benaderen. In de meeste gevallen zal dus ook de Pastel Kist vergoed worden door de verzekeringsmaatschappij.